BATMAN / SASON - Şehitler Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi programı düzenlendi.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ İLE İLGİLİ HAZIRLADIĞIMIZ PROGRAM ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Mrt

1 - 7 Mart Deprem Haftası’nda dünyanın en etkin deprem kuşaklarından birinin üzerinde bulunan ülkemizde öğrencilerimizin depreme karşı hazırlıklı olmasının sağlanması,  depremden korunma yollarının anlatılması ve toplumda afete hazırlık bilincinin yaygınlaştırılması amacıyla gerekli eğitimler verildi ve öğrencilerimizle birlikte deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Şubat ayında öğrencilerimiz atasözü ve deyimleri resimleme çalışmaları yaptı.

Yapılan çalışmalar okul panosunda sergilendi.

Şbt

Ocak ayında okulumuzda düzenlenen öğrenciye yönelik seminerler okul bültenimizde yerini aldı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yapılan etkinlikler ve çalışmalar okul panolarında yerini aldı.

Ock

Cumhuriyetin 100.yılına özel ilçe geneli düzenlenen kız-erkek voleybol turnuvasında öğrencilerimiz kazandıkları kupalarla gönülleri fethettiler.

Kız voleybol takımımız turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Erkek voleybol takımımız ise ikinci olarak turnuvayı tamamladılar.

Kas

Okulumuzdaki haberleri ve yaptığımız etkinlikleri her ay çıkardığımız okul bültenleri ile okul web sitemizde ve okulumuzun sosyal medya hesaplarında yayınlamaya başladık.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı