BATMAN / SASON - Şehitler Ortaokulu

Cüneyt YAŞAR - Okul Müdürü

İlköğretimini Yunus Emre İlköğretim Okulunda,Ortaöğretimi Sason Lisesinde 2004 yılında bitirip Atatürk Üniversitesinde Türkçe öğretmenliği alanında lisans eğitimini tamamladı. Erzurum’da Özel Okul ve Özel Dershanelerde Türkçe branşında görev yaptı. Sason Çayırlı Kilis ilkokulunda, Çilekli Ortaokulunda sonrasında Sason Anadolu Lisesinde öğretmenlik yaptı. Ardından Özel dershane yöneticiliği üstlendi. Kadrolu olarak Meb hizmetine ilk olarak Atatürk Ortaokulunda başladı, akabinde İstiklal Ortaokulunda 2 yıl Görevlendirme Müdür Yardımcılığının ardından 2 yıl da Kadrolu Müdür Yardımcılığı yaptı.  Şuanda Eğitim Yöneticiliği Teftişi ve Planlaması Yüksek Lisansına devam ediyor. Evli ve 1 erkek çocuk babası olan Cüneyt YAŞAR 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında ise Şehitler ilk ve Ortaokuluna kadrolu Müdür olarak atandı.